Afdrukken

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

 

Peter Romijn in Andere Tijden introductie 2015 


Onderstaand de links naar de teksten die verwijzen naar presentaties en interviews die vooraf gingen aan of een gevolg waren van het "Onderzoek Dekolonisatie, geweld en oorlog in Indonesië: 1945-1950". Hier vindt u hoeveel alles kostte en kost.  

Zie voor het verdere corrupte karakter van het "onderzoek": "De film De Oost en het meerjarenonderzoek". En stukken uit de dissertatie van Limpach.  Dit artikel wordt steeds aangevuld


Bevestiging promotie

 

 

 

Een voorbeeld van de vele leugens van Rémy Limpach maar vooral van Prof.dr. P. Romijn (NIOD). Limpach was op 15 september 2015 al Doctor en geen Doctor des, zoals hij in zijn boek beweerde. Hij heeft alleen nagelaten zijn dissertatie te publiceren. In plaats daarvan, Limpach dissertatie voorblad tegen alle academische regels in, bewerkte hij zijn proefschrift en deden co-promotor Romijn (NIOD) en Limpach het voorkomen alsof Limpach zich pas met de publicatie van het boek "Brandende Kampongs" volledig doctor mocht noemen. 

Voorwoord

 

 

 

 


Voorwoord van "De brandende kapongs", waain Limpach claimt dat hij nog geen doctor is maar doctor des. De echte dissertatie is nooit gepubliceerd - tegen alle wetenschappelijke regels in. 

Romijn tijdens uitreiking boek NIOD

Prof. dr. Peter Romijn, co-promotor van Limpach bij de uitreiking van de "Brandende Kampmgs" in 2016, waar hij claimt dat Limpach met de uitgave van dit boek pas echt doctor is. 

Onderstaand een tijdlijn van de geplande gebeurtenissen, die in 2016 zouden leiden tot een "objectief" onderzoek, uitgevoerd door NIOD, KITLV en NIMH. Met een budget van 4.1 miljoen Euro. En de nasleep daarvan.